Retourneren

Volgens het Nederlandse ontbindingsrecht (voorheen herroepingsrecht) heb je als consument bij een koop op afstand het recht om 14 dagen na ontvangst van het product de koop kosteloos terug te draaien. Bij HomeisHome willen we je daar graag langer de tijd voor geven en heb je zelfs 90 dagen lang het recht om je product te retourneren. Hier hangen wij wel een aantal kleine voorwaarden aan:

  • Het product is ongebruikt en onbeschadigd.
  • Het product wordt geretourneerd in de originele verpakking, die alleen dusdanig is geopend, zodat je kunt bepalen of je het product wilt behouden.
  • Op maat gemaakte producten vallen niet onder het retourrecht.
  • Producten die te groot, of op een andere manier ongeschikt zijn om via de pakketdienst van PostNL te kunnen retourneren, worden door ons opgehaald. Hiervoor brengen wij €49,- in rekening. Twijfel je of je product hier onder valt? Kijk dan onder het kopje ‘Afmetingen’ of neem contact op met onze klantenservice.
  • Wanneer je product defect wordt geleverd, dien je dat altijd binnen 24 uur te melden. Stuur een e-mail met foto van het defect naar info@homeishome.nl

Vanaf het moment dat de koper zijn wens om de koop terug te draaien kenbaar heeft gemaakt aan homeishome.nl beschikt de consument over een termijn van 14 dagen om het product in goede staat naar homeishome.nl te retourneren. De consument kan zijn wens om de koop terug te draaien kenbaar maken middels het modelformulier voor ontbinding/herroeping dat je onderaan de pagina kunt downloaden.

Verzending

Voor het aanmelden van retourzendingen kun je een e-mail sturen naar info@homeishome.nl. Na behandeling van je aanmelding ontvang je van ons een retourlabel, waarmee je het artikel retour kunt opsturen. De kosten voor het retourneren van een product bedragen €4,95. Dit bedrag wordt in mindering gebracht bij het terugstorten van het aankoopbedrag.

Adressering

Retourzendingen dienen altijd gericht te worden aan KaiserdeKoning B.V., de Stenenmaat 1, 7071 ED in Ulft. Voeg bij je retourzending ook altijd je ordernummer, contactgegevens en NAW gegevens, zodat wij weten van wie de zending afkomstig is.

Afmetingen

Producten met de volgende afmetingen en gewicht zijn geschikt om te retourneren via de pakketdienst van PostNL:

Afmetingen maximaal: 175x78x55 cm
Gewicht maximaal: 31,5 kg

Wanneer je retourzending een relatief groot product betreft, raden wij aan om het pakket aan te bieden bij een PostNL locatie bij bouwmarkt of office center. Deze PostNL punten nemen ook grotere pakketten aan. Om een geschikte PostNL locatie bij jou in de buurt te vinden klik je hier.

Besteld via Bol.com, Amazon of een ander extern platform?

Als je besteld hebt via Bol.com, Amazon of een ander extern platform, kun je je retourzending aanmelden in het platform waar je de aankoop hebt gedaan. Deze retourzendingen kunnen dus niet geretourneerd worden via het retourplatform van HomeisHome.

Retourneren in de woonwinkel

Indien je via homeishome.nl een product hebt besteld, kun je deze binnen de retourtermijn gratis retourneren in onze woonwinkel in Ulft. Meer informatie over onze woonwinkel vind je hier.

Modelformulier voor orderontbinding

Het modelformulier voor ontbinding / herroeping, welke van toepassing is op onze retour policy kun je hier downloaden.