Retourneren

Volgens het Nederlandse ontbindingsrecht (voorheen herroepingsrecht) heeft u als consument bij een koop op afstand het recht om 14 dagen na ontvangst van het product de koop kosteloos terug te draaien. Bij HomeisHome willen we u daar graag langer de tijd voor geven en heeft u zelfs 90 dagen lang het recht om uw product te retourneren. Hier hangen wij wel een aantal kleine voorwaarden aan:

• Het product is ongebruikt en onbeschadigd.
• Het product wordt geretourneerd in de originele verpakking, die alleen dusdanig is geopend, zodat u kunt bepalen of u het product wilt behouden.
• Op maat gemaakte producten vallen niet onder het retourrecht.
• Producten die te groot, of op een andere manier ongeschikt zijn om via de pakketdienst van PostNL te kunnen retourneren, worden door ons opgehaald. Hiervoor brengen wij €49,- in rekening. Twijfelt u of u product hier onder valt? Kijk dan onder het kopje ‘Afmetingen’ of neem contact op met onze klantenservice.
• Wanneer uw product defect wordt geleverd, dient u dat altijd binnen 24uur te melden.

Vanaf het moment dat de koper zijn wens om de koop terug te draaien kenbaar heeft gemaakt aan homeishome.nl beschikt de consument over een termijn van 14 dagen om het product in goede staat naar homeishome.nl te retourneren. De consument kan zijn wens om de koop terug te draaien kenbaar maken middels het modelformulier voor ontbinding/herroeping dat u onder aan de pagina kunt downloaden.

Verzending

Voor het aanmelden van retourzendingen kunt u een e-mail sturen naar info@homeishome.nl. Na behandeling van uw aanmelding ontvangt u van ons een retourlabel, waarmee u het artikel kosteloos retour kunt sturen.

Adressering

Retourzendingen dienen altijd gericht te worden aan KaiserdeKoning B.V., de Stenenmaat 1, 7071 ED in Ulft. Voeg bij uw retourzending ook altijd uw ordernummer, contactgegevens en NAW gegevens, zodat wij weten van wie de zending afkomstig is.

Afmetingen

Producten met de volgende afmetingen en gewicht zijn geschikt om te retourneren via de pakketdienst van PostNL:

Afmetingen maximaal: 175x78x55 cm
Gewicht maximaal: 31,5 kg

Wanneer uw retourzending een relatief groot product betreft, raden wij aan om het pakket aan te bieden bij een PostNL locatie bij bouwmarkt of office center. Deze PostNL punten nemen ook grotere pakketten aan. Om een geschikte PostNL locatie bij u in de buurt de vinden klikt u hier.

Besteld via Bol.com, Amazon of een ander extern platform?

Als u besteld heeft via Bol.com, Amazon of een ander extern platform, kunt u uw retourzending aanmelden in het platform waar u de aankoop gedaan heeft. Deze retourzendingen kunt u dus niet retourneren via het retourplatform van HomeisHome.

Modelformulier voor orderontbinding

Het modelformulier voor ontbinding / herroeping, welke van toepassing is op onze retour policy kunt u hier downloaden.