Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Design Zitmeubelen

Zitmeubelen maken de sfeer in je woning. Een mooie zitbank, poef, eetkamerstoelen of lockers creëren precies die sfeer die jij wilt. Rebel House is de meest uitgebreide webwinkel voor zitmeubelen in Nederland. Wij helpen jou om je favoriete pittige, romantische, stoere of minimalistische zitmeubel te vinden.

110 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Design Zitmeubelen

Design zitmeubelen geven karakter aan je interieur. Ons gamma zitmeubelen is echt gigantisch. Wij kiezen voor jou de mooiste zitmeubelen uit en letten daarbij op de uitstraling, het comfort en de kwaliteit. Elke stijl komt aan bod: van rustig tot pittig, van romantisch tot stoer. En je vindt bij ons zitmeubelen van elk materiaal. Ons kleurenpalet is enorm uitgebreid. Daardoor kun je makkelijk combineren en experimenteren.

Design Zitmeubelen in jouw interieur

Wat zou je denken van een opvallende chaise longue in groene of blauwe velvet voor je Circus Baroque stijl? Of denk aan een romantische bank in roze voor je Pink Blush woonkamer. Kies voor imitatieleren stoelen met een strak metalen onderstel en plaats ze in je Raw Industrial woonkamer. En ga voor eetkamerbanken met boomstam zitting voor je Rural Living huis. Laat je zitmeubelen mooi aansluiten met je andere meubelen. Combineer je eetkamerstoelen met je eetkamertafel, maak van je zitbank en je salontafel een stijlvol geheel. Je combineert bijvoorbeeld leer of velvet met andere elementen in die materialen: velvet tapijten of leren sierkussens. Kies je eigen stijl. Het mag best pittig of gek zijn. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende stijlen of kleuren van stoelen met elkaar combineren. Dit werkt perfect. Jij kiest!

Design Zitmeubelen bij Rebel House

Wij zijn ervan overtuigd dat je het juiste zitmeubel hebt gekozen. Met de praktische filters op onze website kom je er wel uit! Bij Rebel House mag je voor- achteraf en in termijnen betalen en je krijgt 14 dagen retourtermijn. Voor de levering gebruiken wij onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Wij hanteren gratis verzending vanaf 50 euro.