By Boo Klok Kurk

By Boo Klok Kurk

Oranje Natural Wood Sealer - 250 ml

Donderdag in huis
Voor 22:00 besteld, Donderdag in huis
Artikelnummer
35434011
11.95
Deze watergedragen, kleurloze impregneerolie is geschikt voor alle houtsoorten die onbehandeld of gebeitst zijn. Na gebruik van deze olie blijft de natuurlijke kleur van het hout nagenoeg behouden.

Oranje Natural Wood Sealer

Deze woodsealer biedt de beste bescherming tegen vlekken van water, olie en vet voor uw salon- of bijzettafel. Deze watergedragen, kleurloze impregneerolie is geschikt voor alle houtsoorten die onbehandeld of gebeitst zijn. Na gebruik van deze olie blijft de natuurlijke kleur van het hout nagenoeg behouden.

Ondanks dat deze olie kleurloos is, zal het behandelde hout een tint donkerder worden. Op de foto is het verschil tussen twee tafelbladen voor (A.) en na de behandeling (B.) te zien. Houd hier rekening mee als u dit product aanschaft en gebruikt.

Oranje Furniture Care

Oranje Furniture Care produceert kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten en levert meerjarige full service producten voor meubelen. Zo biedt Oranje Furniture Care onder andere verzorgingsproducten voor hout, textiel, leder en lederlook en verzorgt het een vlekkenservice op garantiebasis. Met Oranje Furniture Care bent u dus verzekerd van een lange levensduur van uw meubelen. Dit verzorgingsproduct wordt geleverd met een bedenktijd van 90 dagen en 100% geld terug garantie.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Meer informatie
Gewicht in Kilo n.v.t.
Merk Oranje Furniture Care
Kleur Oranje
Stijl n.v.t.
Vorm n.v.t.
Voorgemonteerd n.v.t.
Diameter n.v.t.
Materiaal Hout
Lengte (cm) n.v.t.
Breedte (cm) n.v.t.
Hoogte (cm) n.v.t.
Bijzonderheden Fles voor gebruik goed schudden en het product op een onopvallende plaats testen op kleurechtheid en bestendigheid. Pas na drogen vergelijken. Nooit op natte ondergronden verwerken. Hout vooraf goed schuren en stof- en vetvrij maken. De olie onverdund en egaal aanbrengen middels een kwast of lakroller. Na droging een tweede laag aanbrengen. Meerdere lagen Natural Wood Sealer verhogen het beschermingsniveau alsmede de glansgraad. Buiten bereik van kinderen bewaren.