Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Kare Design

Kare Design

Al veertig jaar lang laat Kare Design over heel de wereld woonwensen in vervulling gaan. En nu kan ook jij wonen als in een droom met onze fenomenale collectie Kare Design meubels. Gooi al je vooroordelen over hoe een interieur eruit zou moeten zien maar uit het raam en richt je woning in met de meest originele en authentiek vormgegeven kasten, tafels, stoelen en bankstellen van dit Duitse interieurmerk. Bestel nu en laat je Kare meubels razendsnel gratis thuisbezorgen!

214 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Meubels van Kare Design

Dat ze bij Kare niet veel hebben met conventies en des te meer met de verbeelding zie je in al hun meubelstukken terug. Wat dacht je bijvoorbeeld van een glazen vitrinetafel met daarin een gouden bloembed als salontafel? Of een hoogglans nachtkastje dat bruist als champagne en is afgewerkt met glas en diamanten knoppen? Een croissantvormige retro gele lederen bankstel op ranke gouden pootjes misschien? En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Onze Kare Design collectie bestaat uit meer dan duizend waanzinnige en eigenwijze woonitems van dit merk. Kijk gerust eens rond en laat je inspireren!

Over interieurmerk Kare Design

Kare werd in 1981 opgericht door twee studenten in het Duitse München. Vol bravoure wilden ze de interieurwereld veranderen, omdat ze vonden dat de meubels van die tijd maar saai en conventioneel waren. Nu, vier decennia later, kunnen we wel stellen dat ze dat gelukt is. Kare Design is uitgegroeid tot één van de grootste premium interieurmerken ter wereld met meer dan 2000 verkooppunten in ruim 40 landen. Ze hebben de toon gezet voor eigenzinnig wonen en de we zouden ons geen wereld meer kunnen voorstellen zonder de meubels en woonaccessoires van Kare.


Kare Design bekijken bij Rebel House 

Bij Rebel House kun je het merk Kare Design niet alleen online bestellen, maar ook kopen  in onze woonwinkel in Ulft. Kare Design banken, fauteuils of eetkamerstoelen, kom ze fysiek bekijken, voelen en proberen om een definitieve keuze te maken! Laat je woning tot leven komen met het merk Kare Design en geef gehoor aan dat spraakmakende interieur.

Kare Design meubels kopen bij Rebel House

Jouw nieuwe Kare Design meubels koop je natuurlijk bij hét online adres voor eigenzinnig wonen: Rebel House. Bij ons heb je namelijk niet alleen keuze uit duizenden trendy en rebelse woonitems, je bepaalt ook nog eens helemaal zelf hoe je winkelt. Zo bepaal je bijvoorbeeld zelf wanneer en hoe je betaalt: direct, in termijnen of pas achteraf. Het is jouw keuze!