Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Dutchbone meubels

Er zijn van die momenten dat je jezelf realiseert dat hetgeen je zolang zocht altijd al dichtbij was. Ook bij Rebel House speuren we altijd de hele wereld af naar spraakmakende woonitems. En toen ontdekten we Dutchbone meubels, gewoon in ons eigen land! We waren gelijk verkocht, en daarom zijn meest trendy tafels, stoelen, kasten, banken, en woonaccessoires van dit merk nu ook bij ons te koop. Bekijk hieronder de collectie en spice up your interior!

44 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Over interieurmerk Dutchbone

Zo Nederlands als kaas uit Gouda, maar zo avontuurlijk als Columbus in zijn hoogtijdagen: dat is Dutchbone. De mensen achter het merk halen veel inspiratie uit hun verre reizen. Daardoor is de collectie bijzonder divers en verrassend dynamisch. De meubels en woonaccessoires van Dutchbone blinken dan ook uit in werelds vakmanschap, voor een prijs waar je blij van wordt!

Meubels van Dutchbone- Stoelen, tafels, banken, kasten en meer

De meubelcollectie van Dutchbone is ontzettend veelzijdig. Alles is zit erin, behalve een saai meubelstuk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een velvet eetkamerstoel voor je modern chic of retro interieur? Ben je meer fan van robuust en industrieel? Wat dacht je dan van een stoer dressoir uit ruw hout en metalen afwerkingen? Hou van vergulde dieren? Kies dan voor een bijzettafeltje met een gouden kraanvogel als onderstel.

Meer dan alleen Dutchbone meubels

Interieurmerk Dutchbone biedt je naast meubels ook een brede collectie met de meest eigenzinnige woonaccessoires. Zo kun je er jouw interieur helemaal tot in de puntjes op smaak brengen. Leg bijvoorbeeld een ruig vintage vloerkleed onder je salontafeltje, of laat een gouden lamp van Dutchbone licht schijnen op je vergulde kraanvogel. Niets houdt je tegen!

Dutchbone meubels koop je online bij Rebel House

Bij Rebel House hebben we voor jou de leukste en meest trendy meubels en woonaccessoires van de meest spraakmakende merken bij elkaar gezocht. Ook je Dutchbone meubels koop je dus makkelijk en veilig online via onze webshop. Alle bestellingen vanaf € 50,- bezorgen we helemaal gratis bij je thuis. Ook krijg je standaard maar liefst 90 dagen bedenktijd en kun je zelf bepalen of je direct, achteraf of in termijnen betaalt.