Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Design Kapstokken

Een kapstok in de hal of in de gang is helemaal ingeburgerd. Maar wil je bijvoorbeeld een design kapstok voor in je badkamer, je slaapkamer, de kinderkamer of de keuken? Het kan allemaal! Door voor een design kapstok te kiezen, doe je aan pure styling van je woning. Je maakt er een gezellige thuis van, volledig in jouw eigen stijl.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Design Kapstokken

Een kapstok mag je gerust als volwaardig meubel beschouwen. Het staat op hetzelfde niveau als je console in je hal of je ladekast in de kinderkamer. Waarom zou je je dan ook moeten tevreden stellen met een gewone kapstok als er zoveel mooie design kapstokken te verkrijgen zijn? Bij Rebel House vind je diverse stijlen, diverse materialen en diverse designs. Kies je voor een kapstok die tegen de muur hangt of ga je eerder voor een staande kapstok? Wij hebben ze allemaal in onze webshop. Maak je keuze in functie van de stijl die jij wil creëren.

Design Kapstokken in jouw interieur

Felgekleurde kapstokken met vogels, plantenfiguren of organische vormen zijn perfect voor je Urban Jungle woning. Soms zijn buisvormige structuren met een aantal haken voldoende als kapstok voor je Pure Minimal interieur. Of ga je voor de stoere kapstokken in ruw hout en metaal voor je Rural Living woninginrichting? Als je een grappige kapstok voor je Street Pop of een goudkleurige design kapstok voor je Modern Chic interieur zoekt, dan vind je die gegarandeerd bij Rebel House. Had je iets in gedachte maar vind je het niet direct? Laat het ons weten, wij helpen jou graag verder!

Design Kapstokken bij Rebel House

Bij de bestelling van je design kapstok kun je rekenen op 90 dagen retourtermijn. Wij bieden gratis verzending vanaf 50 euro. Voor grote objecten hebben wij onze eigen bezorgservice voor grote meubels, kleinere producten komen er via PostNL aan. Voor de afrekening kies je voor een betaling vooraf achteraf of in termijnen. Binnen enkele dagen siert een mooie design kapstok van Rebel House jouw woning!